Apparaten en accessoires
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
6 porties
Ingrediënten
Witte chocolade mousse
-
'Crêpe Dentelle' koekjes70 g
-
room, min. 30% vet koud200 g
-
witte chocolade in stukken100 g
-
vanillestokje geschraapt¼
-
roomkaas200 g
Sous-vide aardbeien
-
aardbeien gehalveerd400 g
-
gemalen kaneel (optioneel)¼ tl
-
sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)2 stukken
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
159 mg
Eiwitten
7 g
Calorieën
1615 kJ /
386 kcal
Vetten
29 g
Vezels
1.5 g
Verzadigd vet
17 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mango-kokos lekkernij
Geen beoordelingen
Aardbeien- en chocoladetaart
3u.
Mini monsters
1u. 25min
Tiramisu
5u. 20min
Eiersalade in een knapperig Paasnestje
1u.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Geen beoordelingen
Groene pepersaus
20min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Mousse van ham
10min
Mangosapje met cayennepeper
10min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min